Black Friday liittymä tai puhelin haussa? Katso Telian, Elisan, DNA:n ja Moin tarjoukset

Black Friday tulee taas, ja tänä vuonna alennuspäivän ajankohta on perjantai 29. marraskuuta 2024. Operaattorien tarjoukset voivat kuitenkin astua voimaan jo muutamia päiviä aiemmin, joten parhaat Black Week -liittymätarjoukset voit todennäköisesti tarkistaa jo hieman ennakkoon. Marraskuun lopun lähestyessä löydät tältä sivulta tietoa Telian, Moi Mobiilin, Elisan ja DNA:n mahdollisista Black Friday -eduista puhelimiin ja liittymiin.


Operaattorien Black Friday -tarjoukset puhelimiin ja liittymiin

OperaattoriBlack friday
-tarjoukset 2024

Telia
Ei vielä tiedossa.

DNA
Maltti on valttia.

Elisa
Marraskuuhun on
vielä aikaa.

Moi Mobiili
Onko näissä hinnoissa
enää nipistettävää?

 

Milloin Black Friday tarjoukset alkavat?

Black Friday -tarjousten julkaisuajankohta riippuu myytävästä tuotteesta tai palvelusta. Osa eduista on voimassa vain mustana perjantaina 29. marraskuuta 2024, osa jo hieman aiemmin. Kyseinen alennusviikko tunnetaan nimellä Black Week, jonka tarjouksista saadaan yleensä tietoa marraskuun puolivälin jälkeen.

 

Huomioi nämä asiat, kun vertailet Black Weekin puhelin- ja liittymätarjouksia

  • Mustan perjantain liittymätarjousten vertailussa kannattaa huomioida, onko sopimus määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva. Vaikka sopimus olisi toistaiseksi voimassa oleva, tarjoushinta voi kuitenkin olla voimassa vain esimerkiksi ensimmäisen 12 tai 24 kuukauden ajan, jonka jälkeen hinta nousee.
  • Onko Black Friday puhelintarjous niin hyvä kuin voisi olettaa? Asian voit selvittää tutkailemalla kyseisen puhelimen hintaa esimerkiksi edeltäneiden 60-120 päivän aikana. Tähän voit käyttää apuna verkon erilaisia hintavertailusivustoja. Nykyisen kuluttajansuojalain mukaan myyjän on ilmoitettava alin hinta, jolla tavaraa on myyty alennusta edeltävien 30 päivän aikana. Pidemmän aikavälin hintaseurantaan voit hyödyntää vertailusivustoja.
  • Black Week -tarjoukset voivat olla voimassa vain netissä tai vain myymälässä. Keräämme marraskuun lopun lähestyessä tälle sivulle tietoa myös sellaisista puhelin- ja liittymätarjouksista, jotka mahdollisesti voit saada vain myymälässä asioimalla.

 

Katso tämän hetken liittymätarjoukset mustaa perjantaita odotellessa

Black Weekiä odotellessa voit tutustua operaattorien puhelinliittymä- ja mobiililaajakaistatarjouksiin juuri nyt.

Tarjous
Telia

50€ laite-etuseteli kaupan päälle!

Telia tarjoaa uusiin liittymiin ja numeronsiirtoihin kaupan päälle 50 euron arvoisen laite-etusetelin Telia Kauppaan. Etu on voimassa 25.7.2024 asti, ja se koskee valikoituja 5G-puhelinliittymiä.

 

Tarjous
Telia

Mobiililaajakaistat nyt etuhintaan!

Tarkista Telian ajantasaiset tarjoukset Yhteys Mukaan Kotimaassa 50 Mbit/s-, Yhteys Mukaan Keskittäjälle 100 Mbit/s- ja Yhteys Mukaan 5G 300 Mbit/s -mobiililaajakaistoihin. Ei määräaikaisuutta.

 

Suosittelemme
Moi Mobiili

Moi Mobiilin liittymät alkaen 15€/kk

Moi Rento 4G 150 Mbit sisältää 8 Gt dataa kuukaudessa. Hinta 15€/kk.

Moi Suosikki 4G 300 Mbit rajattomalla netillä maksaa 22€/kk.

Puhe ja tekstiviestit maksavat Moilla aina korkeintaan 4€/kk.

Saat liittymistä Bonusta. Moi Mobiili toimii DNA:n verkossa.

 

Millaisia alennuksia operaattorit tarjosivat viime vuonna?

  • Viime vuonna Telia tarjosi Black Friday -etuja lukuisiin puhelinmalleihin (Honor, Motorola, Samsung, OnePlus) tabletteihin ja älykelloihin. Myös liittymiin oli tarjolla muutaman euron alennuksia normaaleihin kuukausimaksuihin verrattuna. Kalliimmissa puhelinmalleissa alennukset laskettiin useissa sadoissa euroissa.
  • Elisa ei jäänyt pekkaa pahemmaksi, ja myös siltä löytyi sadoittain tarjouksia erilaisiin laitteihiin mukaan lukien Apple iPhone -puhelimet ja tabletit. Myös Black friday -puhelinliittymän sai napsaistua normaalista hinnasta muutaman euron pois.
  • DNA tarjosi Black fridayn aikana liittymiä 12 kuukauden määräaikaisella sopimuksella alennushintaan. Kaupan päälle ostajan kouraan lyötiin etuseteli DNA Kauppaan. Tarjouksia löytyi myös mobiililaajakaistoista.
  • Moi Mobiilin puhelinliittymiin ei ainakaan viime vuonna ollut saatavilla Black friday -alennuksia. Alennuspäivän tienoilla Moin edullisin liittymä oli kuitenkin tuolloin normaalihinnaltaankin edullisempi kilpailijoiden Black Friday -liittymätarjouksiin verrattuna.

Puhelinliittymien tämänhetkisistä hinnoista löydät tietoa kuukausittain päivittyvästä liittymävertailusta.