DNA-liittymät: Löydä halvin 4G- tai 5G-liittymätarjous taulukosta

Kiikarissa halvin tai ehdoiltaan paras DNA-liittymätarjous? Vertaile DNA-liittymät helposti alla näkyvän taulukon avulla.

Suosittelemme
Moi Mobiili

Moi Mobiilin liittymät alkaen 15€/kk

Moi Rento 4G 150 Mbit sisältää 8 Gt dataa kuukaudessa. Hinta 15€/kk.

Moi Suosikki 4G 300 Mbit rajattomalla netillä maksaa 22€/kk.

Puhe ja tekstiviestit maksavat Moilla aina korkeintaan 4€/kk.

Saat liittymistä Bonusta. Moi Mobiili toimii DNA:n verkossa.

Taulukossa esitellyt DNA 4G- ja 5G-liittymät ja niiden hinta on kerätty operaattorin verkkosivuilta 2. toukokuuta 2024. Tarkista ajantasaiset DNA-tarjoukset, hinnat, ehdot ja etudiilit palveluntarjoajan omalta verkkosivustolta.

Asiakaskohtaiset hinnat mahdollisia. Määräaikaisella Etudiilillä operaattorin vaihtaja voi saada muutaman euron alennuksen listahinnoista.

DNA-liittymätHintaLisätiedot

DNA Rajaton 5G
400 Mbit
32,99€/kk +
avausmaksu 6,90€.

12kk jälkeen hinta
on 36,90€/kk.

Ei määräaikaa.

(Määräaikaisella
12kk Etudiilillä
hinta on 31,99€/kk ja
saat lahjakortin
kaupan päälle.)
Rajaton netti (Suomi,
Pohjola ja Baltia)
sekä puhelut ja viestit.

EU-data 39 Gt/kk.

DNA Rajaton 5G
600 Mbit
36,99€/kk +
avausmaksu 6,90€.

12kk jälkeen hinta
on 39,90€/kk.

Ei määräaikaa.

(Määräaikaisella
12kk Etudiilillä
hinta on 33,99€/kk ja
saat lahjakortin
kaupan päälle.)
Rajaton netti (Suomi,
Pohjola ja Baltia)
sekä puhelut ja viestit.

EU-data 42 Gt/kk.

DNA Rajaton 5G
1000 Mbit
49,90€/kk +
avausmaksu 6,90€.

Ei määräaikaa.
Rajaton netti (Suomi,
Pohjola ja Baltia)
sekä puhelut ja viestit.

EU-data 52 Gt/kk.

DNA Mini 4G
10 Mbit
19,99€/kk +
avausmaksu 6,90€.

Ei määräaikaa.

Lapsen ensiliittymäksi
alennettuun hintaan.
Rajaton netti (Suomi,
Pohjola ja Baltia).

Puhelut ja viestit
0,07€/min tai kpl.

EU-data 21 Gt/kk.

DNA Rajaton 4G
10 Mbit
26,90€/kk +
avausmaksu 6,90€.

Ei määräaikaa.

(Määräaikaisella
12kk Etudiilillä
hinta on 24,99€/kk)
Rajaton netti (Suomi,
Pohjola ja Baltia)
sekä puhelut ja viestit.

EU-data 28 Gt/kk.

Mikä on halvin DNA-liittymä tällä hetkellä?

Maaliskuun alussa 2024 halvin DNA-liittymä on nimeltään DNA Mini 4G 10 Mbit, jonka hinta on 19,99 euroa kuukaudessa. Liittymä sisältää rajattomasti netinkäyttöä kotimaassa, Pohjolassa sekä Baltiassa. Puheluista ja tekstiviesteistä maksat käytön mukaan.

Huomioi silti, että DNA Prepaid-liittymillä voit päästä mainittua alempaan kuukausimaksuun. Prepaid-liittymät ladataan etukäteen, joten voit itse päättää, millaisella saldolla haluat kuukausittain puhelintasi käyttää.

DNA:lla voi ajoittain olla voimassa kampanjatarjouksia tietyille eturyhmille. Nämä alennukset voivat vaikuttaa siihen, mikä on edullisin DNA-liittymä yksittäiselle asiakkaalle. Myös DNA:n ajantasaiset asiakasedut kannattaa selvittää tarkasti liittymää vaihdettaessa. Tarjottu hinta voi vaihdella riippuen siitä, oletko nykyinen vai uusi asiakas.

Katso myös:

 

Huomioi nämä, kun vertailet DNA:n liittymätarjouksia

DNA-puhelinliittymien vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan tärkeään asiaan. Olennaisin DNA-liittymän hintaan vaikuttava asia on netin nopeus. Jos käytät nettiä enimmäkseen perusjuttuihin, kuten someen ja sähköpostiin, niin voit pärjätä hitaammalla ja hieman edullisemmalla netillä.

Jos kuitenkin pelaat pelejä tai katselet paljon videoita, niin kannattaa harkita nopeampaa ja ehkä vähän kalliimpaa liittymää, jotta saat paremman nettiyhteyden. Todettakoon kuitenkin, että 4G-liittymien nopeudet riittävät mainiosti käytännössä kaikkeen peruskäyttöön.

Jos olet kiinnostunut 5G-liittymästä, niin tarkista ensin, että asut alueella, jossa DNA:n 5G-verkko toimii. 5G-verkko on vielä vähän harvemmin saatavilla kuin tavallinen 4G, joten tämä kannattaa selvittää etukäteen. DNA:n verkon kuuluvuuskartan löydät operaattorin verkkosivuilta.

 

DNA-liittymän hinta

Kiinnitä huomiota myös siihen, millaiseksi DNA-liittymän hinta muuttuu, kun ensimmäinen vuosi on kulunut. DNA:n liittymissä voi olla alennettu hinta ensimmäisen 12 kuukauden ajan, mutta sen jälkeen hinta saattaa nousta enemmän. On tärkeää katsoa, paljonko liittymä maksaa pitkällä aikavälillä, jotta voi arvioida kokonaiskustannuksia paremmin.

DNA:n liittymien hinnat vaihtelevat pääsääntöisesti noin 16-50 euron välillä. Kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ja miettiä, mikä liittymä sopii parhaiten omiin tarpeisiin ja budjettiin. Halvin DNA-liittymä ei välttämättä ole paras, jos netin nopeus ei riitä omiin käyttötarpeisiisi.

Ja vielä sama tiivistetysti: kun vertailet DNA-liittymiä, niin muista katsoa netin nopeus, 5G-verkon saatavuus, puhelinliittymän hinta ensimmäisen vuoden jälkeen ja kokonaiskustannukset. Halvin tai ehdoiltaan paras DNA-liittymä löytyy yleensä helposti näillä perusprinsiipeillä.

Ja vaikka saisit juntattua hinnan kuinka alas, puhelinliittymän kilpailutus säännöllisin väliajoin kannattaa silti.

Lue myös:

 

Mitä rajaton tarkoittaa DNA-puhelinliittymistä puhuttaessa?

Rajaton liittymä DNA:n kohdalla tarkoittaa, että voit nauttia netin käytöstä ilman rajoituksia kotimaassa sekä Pohjoismaissa ja Baltian maissa.

Tämä tarkoittaa, että voit surffata, käyttää sovelluksia ja olla yhteydessä verkossa missä tahansa näillä alueilla ilman ylimääräisiä maksuja tai datarajoituksia. Tämä on erityisen kätevää matkustettaessa, kun voit hyödyntää liittymääsi huoletta useissa maissa.

Suurimmassa osassa DNA-liittymiä puhelut ja viestit ovat rajattomia Suomen sisällä, mikä tarkoittaa, että voit soittaa puheluita ja lähettää viestejä niin paljon kuin haluat ilman lisämaksuja.

On kuitenkin tärkeää huomata, että joissakin liittymissä puhelut ja viestit veloitetaan erikseen, joten kannattaa tarkistaa liittymän ehdot ennen valintaa.

Hinnastoon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, jos käytät paljon ulkomaanpuheluita tai käytät dataa muualla kuin Suomessa, Pohjolassa tai Baltiassa.

Vaikka DNA-liittymän rajaton netti toimii mainiosti näillä alueilla, ulkomailla voi olla erilaisia hintarakenteita ja rajoituksia. Jos matkustat paljon ja tarvitset puhelinliittymää myös ulkomailla, niin on hyvä tarkistaa, mitä kustannuksia liittymään liittyy matkustettaessa muualle.

 

Katso 4G- tai 5G-liittymätarjous näiltäkin operaattoreilta:

 

Tarkista DNA-puhelinliittymää koskevat hintatiedot operaattorin verkkosivustolta

Edullisin DNA-liittymätarjous löytyy aina vertailun jälkeen. Muista, että tämän sivun taulukossa mainituissa DNA-liittymäehdoissa on voinut tapahtua muutoksia viimeisimmän tarkistusajankohdan jälkeen. Uusille asiakkaille voi numeronsiirron yhteydessä olla tarjolla hintaetuja (ns. salainen liittymätarjous), joita ei ole huomioitu taulukossa. Varmista DNA-liittymääsi koskeva hinta ja liittymäehdot aina operaattorin omalta sivustolta ennen liittymän vaihtamista.