Elisa-liittymätarjoukset: Katso vertailun halvin 5G- tai 4G-liittymä

Haussa halpa puhelinliittymä Elisalta? Katso alta ajankohtaiset Elisa-liittymätarjoukset ja löydä itsellesi halvin tai ehdoiltaan paras vaihtoehto.

Tarjous
Telia

50€ Lidl-lahjakortti kaupan päälle!

Telia tarjoaa uusiin liittymiin ja numeronsiirtoihin kaupan päälle 50 euron Lidl-lahjakortin. Etu on voimassa rajoitetun ajan, ja se koskee valikoituja puhelinliittymiä.

Taulukossa mainitut Elisa 4G- ja 5G-liittymät ja niiden hinta on kerätty operaattorin verkkosivuilta 3. kesäkuuta 2024. Tarkista ajantasaiset tarjoukset, hinnat ja ehdot palveluntarjoajan omalta verkkosivustolta.

Tietyille asiakasryhmille voi olla tarjolla kampanjaetuja, joita ei ole mainittu taulukossa. Vaikka liittymän hinta muuttuisi ensimmäisen 12kk tai 24kk jälkeen, liittymätarjoukset eivät ole määräaikaisia.

Elisa-liittymätHintaLisätiedot

Elisa Rajaton 5G+
300 Mbit
32,99€/kk +
avausmaksu 8,99€.

Hinta 24kk jälkeen
36,99€/kk.

Ei määräaikaa.
Rajaton netti (Suomi,
Pohjola ja Baltia)
sekä puhelut ja viestit.

Netti EU:ssa 39 Gt/kk.

Elisa Rajaton 5G+
600 Mbit
34,99€/kk +
avausmaksu 8,99€.

Hinta 24kk jälkeen
41,99€/kk.

Ei määräaikaa.
Rajaton netti (Suomi,
Pohjola ja Baltia)
sekä puhelut ja viestit.

Netti EU:ssa 44 Gt/kk.

Elisa Rajaton 5G+
1000 Mbit
49,99€/kk +
avausmaksu 8,99€.

Ei määräaikaa.
Rajaton netti (Suomi,
Pohjola ja Baltia)
sekä puhelut ja viestit.

Netti EU:ssa 53 Gt/kk.

Elisa 5G+ Premium
Max. 1200 Mbit
60,00€/kk +
avausmaksu 8,99€.

Ei määräaikaa.
Liittymän maksimi-
nopeutta ei ole rajoitettu,
vaan se on aina paras
verkossa saatavilla oleva.
Tällä hetkellä verkon
enimmäisnopeus on
1200 Mbit/s.

Rajaton netti (Suomi,
Pohjola ja Baltia)
sekä puhelut ja viestit.

Netti EU:ssa 100 Gt/kk.

Elisa Perus 4G
5 Mbit
15,99€/kk +
avausmaksu 8,99€,

Ei määräaikaa.
Rajaton netti (Suomi,
Pohjola ja Baltia).

Puhelut ja viestit
0,069€/min tai kpl.

EU-data 17 Gt/kk.

Elisa Rajaton 4G
10 Mbit
26,99€/kk +
avausmaksu 8,99€.

Ei määräaikaa.
Rajaton netti (Suomi,
Pohjola ja Baltia)
sekä puhelut ja viestit.

EU-data 29 Gt/kk.

Elisa Rajaton 4G
20 Mbit
29,99€/kk +
avausmaksu 8,99€.

Ei määräaikaa.
Rajaton netti (Suomi,
Pohjola ja Baltia)
sekä puhelut ja viestit.

EU-data 32 Gt/kk.

Elisa Rajaton 4G
200 Mbit
29,99€/kk +
avausmaksu 8,99€.

24kk jälkeen hinta
on 31,99€/kk.

Ei määräaikaa.
Rajaton netti (Suomi,
Pohjola ja Baltia)
sekä puhelut ja viestit.

EU-data 34 Gt/kk.

Mikä on halvin Elisa-liittymä tällä hetkellä?

Elisan halvin liittymä on nimeltään Elisa Perus 5M. Kyseessä on 4G-liittymä, jonka hinta on 15,99 euroa kuukaudessa. Puhelut ja viestit veloitetaan erikseen kuukausihinnan päälle, ja ne maksavat 0,069 euroa per minuutti tai per kappale. Edullisin 5G-liittymä sen sijaan on Rajaton 5G 300M, joka kustantaa 31,99 euroa kuukaudessa.

Huomioi, että hinnoissa voi olla eroja riippuen siitä, oletko nykyinen vai operaattoria vaihtava uusi asiakas. Elisa päivittää liittymävalikoimaansa säännöllisesti, ja sopivin liittymätarjous voi vaihdella ajankohdasta riippuen. Myynnistä poistuneiden liittymien hinnaston voit katsoa Elisan verkkosivuilta.

Lisäksi uusille asiakkaille voi numeronsiirron yhteydessä olla tarjolla muita etuja, joita ei ole huomioitu taulukossa. Niin sanottu salainen tarjous kannattaa tällöin tarkistaa Elisan verkkosivuilta, jos et ole jo operaattorin asiakas.

Käytännössä halvin puhelinliittymä ei siis välttämättä ole sama kaikille asiakkaille.

 

Huomioi nämä asiat, kun vertailet Elisan liittymätarjouksia

Elisa-puhelinliittymien vertailussa kenties olennaisin asia on puhelimen netin nopeus, sillä se on tärkein Elisa-liittymän hintaan vaikuttava tekijä.

Jos tarvitset nettiä pääasiassa peruskäyttöön, kuten Facebookin tai Instagramin selailuun, WhatsAppin käyttöön ja netin selaamiseen, yleensä kohtuullinen nopeus eli 5 Mbit/s tai enemmän on täysin riittävä. Tällainen nopeus on yleensä riittävä perusasioiden hoitamiseen ilman hidastelua.

Jos taas käytät nettiä vaativampiin tarkoituksiin, kuten videoiden suoratoistoon parhaalla kuvanlaadulla, pelaamiseen, työpaikkasi videopalavereihin tai isojen tiedostojen lataamiseen, kannattaa harkita nopeampaa nettiä.

Nopeampi netti takaa sujuvan käyttökokemuksen näissä tilanteissa ja varmistaa, että yhteys ei hidastu, kun tarvitset sitä eniten.

Suurimmassa osassa Elisan liittymiä puhelut ja viestit ovat käytössä ilman rajoituksia kotimaassa. Lisäksi liittymän nettiä voi käyttää rajattomasti Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa, mikä on kätevää matkoilla näillä alueilla.

Jos soitat paljon ulkomaan puheluita tai käytät dataa muualla kuin Suomessa, Pohjoismaissa tai Baltian maissa, tarkista Elisa-liittymän hinnasto tarkasti. Ulkomaankäytöstä saattaa aiheutua lisäkustannuksia, joten on hyvä olla tietoinen näistä ennen Elisa-puhelinliittymän valintaa.

Muista myös vertailla muiden operaattoreiden 5G-liittymien hinnat ja 4G-liittymätarjoukset, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Vertailu auttaa varmistamaan, että saat parhaan mahdollisen liittymän omiin tarpeisiisi soveltuvaan hintaan. Liittymä kannattaa myös kilpailuttaa säännöllisin väliajoin, jotta varmistat itsellesi parhaan hinnan.

Lue myös:

 

Elisan verkko ja kuuluvuus eri alueilla

Elisan 5G-verkko toimii Suomessa jo yli parillasadalla paikkakunnalla ja verkon kattavuus laajenee jatkuvasti.

4G-verkko sen sijaan kattaa käytännössä jo kaikki suomalaiset muutamia erämaa-alueita lukuun ottamatta. Vanha 3G-verkko sen sijaan poistuu käytöstä vaiheittain vuoden 2023 aikana.

Tarkista Elisan kuuluvuuskartta puhelinoperaattorin omalta verkkosivustolta.

 

Mitä rajaton tarkoittaa Elisa-puhelinliittymien kohdalla?

Rajaton netti tarkoittaa, että voit käyttää liittymäsi nettiyhteyttä ilman rajoituksia Suomessa, Pohjolassa ja Baltian maissa. Tämä tarkoittaa, että voit surffata internetissä, käyttää sovelluksia ja pysyä yhteydessä verkossa huoletta näillä alueilla ilman datarajoituksia tai ylimääräisiä maksuja.

Suurimmassa osassa Elisan liittymiä puhelut ja tekstiviestit ovat myös rajattomia kotimaassa. Tämä tarkoittaa, että voit soittaa puheluita ja lähettää viestejä niin paljon kuin haluat ilman lisämaksuja.

Huomioi silti se, että joissakin Elisan liittymissä puhelut ja viestit saatetaan veloittaa erikseen. Tästä syystä kannattaa tarkistaa Elisa-liittymän ehdot ennen valintaa, jotta tiedät tarkalleen, mitä palveluita liittymään sisältyy.

Elisa-puhelinliittymän hinnastoon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, jos käytät paljon ulkomaanpuheluita tai tarvitset dataa muualla kuin Suomessa, Pohjolassa tai Baltiassa.

Vaikka rajaton netti toimii mainiosti näillä alueilla, ulkomaan käytöstä voi aiheutua erilaisia kustannuksia, joten on tärkeää olla tietoinen näistä ennen liittymän valintaa.

 

Elisa Oyj lyhyesti

Elisa on suomalainen pörssiyhtiö, jonka juuret ovat syvällä kotimaan mullassa. Tällä hetkellä Elisa palvelee Suomessa ja Virossa yhteensä lähes kolmea miljoonaa asiakasta, ja se on tietoliikennepalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Elisa on ensimmäinen Suomeen perustettu teleoperaattori, ja se kuuluu Suomen suurimpien yhteisöveron maksajien joukkoon.

Yhtiö tarjoaa suomalaisille niin puhelinliittymiä, laajakaistayhteyksiä, mobiililaajakaistoja kuin monipuolisia digitaalisia palveluita sekä viihdepalveluita. Omien sanojensa mukaan yhtiön tavoitteena on luoda asiakkailleen teknologian avulla parempaa arkea sekä luotettavia ja innovatiivisia ratkaisuja.

Löydä halvin 4G- tai 5G-puhelinliittymätarjous:

Katso myös nämä:

 

Muista varmistaa Elisa-puhelinliittymää koskevat hinnat ja ehdot operaattorin sivustolta

Halvin Elisa-liittymätarjous löytyy vertailemalla eri vaihtoehtoja. Tällä sivulla mainitut Elisa-liittymien hinnat ja ehdot ovat voineet muuttua viimeisimmän päivitysajankohdan jälkeen. Tarkista Elisa-puheliniittymää koskeva hinta ja liittymäehdot aina operaattorin omalta sivustolta ennen liittymän vaihtamista.