Tietoa verkkosivustosta & ota yhteyttä

5G-liittyma.fi on netti- ja puhelinliittymiä sekä niiden vertailua käsittelevä kumppanuusmainontarahoitteinen verkkosivusto. Suurin osa sisällöistä painottuu 5G-liittymiin, mutta löydät sivustolta runsaasti tietoa myös 4G-liittymistä.

Verkkosivuston tarkoituksena on tarjota puolueetonta ja hyödyllistä tietoa, joka auttaa kävijää valitsemaan tarpeisiinsa sopivan liittymän.

Sivuston tietosuoja- ja evästekäytännöistä voit lukea erilliseltä sivulta.

Vastuuvapauslauseke

Päivitämme sivuston sisältöjä ja vertailuja säännöllisesti, mutta emme voi taata, että kaikki tiedot ovat ajantasaisia juuri tänään.

Liittymien ehdoissa ja hinnoissa sekä operaattorien tarjoamissa palveluissa on voinut tapahtua muutoksia. Tarkista voimassa olevat ehdot aina palveluntarjoajien omilta verkkosivustoilta.

Puhelin- ja nettiliittymien hinnat voivat vaihdella asiakaskohtaisesti. Mainitut hinnat on kerätty operaattorien sivustoilta siinä muodossa kuin ne on sivustoilla esitetty.

Esimerkiksi operaattorien nykyiset asiakkaat saattavat maksaa liittymästään huomattavasti mainittua alempaa hintaa kuin vertailuissa on mainittu, jos liittymäsopimus on solmittu vuosia sitten.

Emme vastaa sivustolla mahdollisesti esiintyvistä vanhentuneista tai virheellisistä tiedoista tai niistä aiheutuneista vahingoista. Palvelun käyttäjän vastuulle jää tarkistaa ajantasainen hinnasto ja ehdot palveluntarjoajien sivustoilta.

Pyrimme pitämään vertailut mahdollisimman kattavina, mutta emme voi taata, että niissä on mukana jokainen markkinoilta löytyvä liittymävaihtoehto.

Sivuston tulonsaanti perustuu kumppanuusmainontaan

5G-liittyma.fi on kumppanuusmainontarahoitteinen verkkosivusto. Se tarkoittaa, että voimme saada välityspalkkion, jos siirryt sivustomme kautta puhelinoperaattorin verkkosivuille ja ostat liittymän.

Kumppanuusmainonta ei vaikuta millään tavalla sinulle tarjottujen liittymävaihtoehtojen hintoihin tai mihinkään muihin ehtoihin. Kumppanuusmainontaa toteutetaan Adtractionin mainosverkossa.

Ota yhteyttä

Löysitkö sivustolta vanhentunutta tai virheellistä tietoa tai haluatko lähettää palautetta?

Voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info(at)5g-liittyma.fi.

Mikäli asiasi koskee sivustolla mainittujen puhelinoperaattorien liittymiä, ole suoraan yhteydessä kyseisen operaattorin asiakaspalveluun.